Обученията в академия "Споразумения"

Какво можеш да получиш?

Да станеш професионален водач в преговорите и намирането на експресни решения - с медиация, консултиране, или в твоята практика

Защо да ни се доверите

Защото работим и тренираме професионалисти в разрешаването на конфликти повече от 15 години! Над 70 сертифициращи обучения за професионална правоспособност като медиатори и над 840 обучени медиатори! Обучението ни за медиатори е единственото в България, признато от най-големия в света Inetrnational Mediation Institute, и дава международен статус - IMI Qualified Mediator.

Стотици обучения за убеждаване, преговори, разрешаване на конфликти и множество други в сферата на комуникацията! Опит с колеги от САЩ, Великобритания, Италия, Германия, Румъния.

Над 2500 обучени професионалисти от всякакви области - сред които висши мениджъри, изпълнителни директори, адвокати, съдии, политици, експерти от банковия сектор, финансисти, журналисти, маркетолози, специалисти в проекти.

Само в последната година сме обучили над 400 души в професионални обучения. Сред тях екипи от HR директори, мениджъри на отдели големи компании, изпълнителни директори на компании с между 600 и 3000 служители, и на големи институции, и множество предприемачи и консултанти.

Заставаме зад това, че обучението трябва да бъде забавно, полезно, и поне 80% практическо - с предизвикателства и директно прилагане на нови умения. От обученията, в които ще участвате, никой не излиза същият! И ще можете да предавате наученото, за да въздействате по вдъхновяващ, решителен и полезен начин в ежедневната Ви комуникация! Обикновено с удоволствие! 🙂

Пълната ни дейност, история, статии, обществени инициативи, и обучения на място, можете да видите на www.sporazumenia.com.

Медиация за разрешаване на спорове

Сертифициращо обучение за медиатори, обучения по семейна и бизнес медиация.

Убедителна комуникация

Обучения за преговори и убеждаване. Стани професионалист в намирането на експресни решения.

Нашият специален екип

Запознайте се с основателите на академия "Споразумения". От 15 години те са посветени на ежедневното ни усъвършенстване онлайн и на живо.

Мнения от участници

Какво смятат участниците за обученията

Вижте отзиви на реални клиенти и на Фейсбук страницата ни тук.

Обучението за медиатори - лично от участниците

За ОБУЧЕНИЕТО ЗА МЕДИАТОРИ

"Обучение, което променя животи!" Д. Василева

"Прекрасно усещане за духа, мисълта и тялото". Е. Кикерезова

"Пълнокръвно, забавно, много полезно и интересно." Д. Янева

"Много добро съчетаване между теория и практика. Много полезно обучение." Е. Влахкинова

"Чудесно! Начинът на провеждане с много примери и симулации осигурява запомнянето и усвояването в момента на обучението." Б. Събева

"Изключително полезно, увлекателно и структурирано!" Н. Боева

"Много обогатяващо, завладяващо и вдъхновяващо! Едно от най-добрите обучения, на които съм присъствала." П. Найденова

ВИЖ ПОВЕЧЕ

15+

Години опит

5200+

Часа проведени обучения

2600+

Обучени професионалисти

10+

Висококачествени професионални обучения