Бизнес медиация 1: майсторски клас за договаряне, Онлайн, 9, 15, 17 декември

Текущ статус
Не записан
Цена
150

3 думи, които ти дават бърз контрол върху разговора

4 принципа за етично и бързо въздействие – какво най-много искат да чуят другите

Отворено за записване до 6 декември.

Какво получавате:

Онлайн сесии наживо: 9 декември, 18.30 – 20.45; 15 декември – 18.30 – 20.45, 17 декември, 18.30 – 20.00ч.

15 учебни часа онлайн: 7 учебни часа онлайн видео, 8 учебни часа сесии наживо онлайн в zoom. Плюс 2 часа материали за лична подготовка, с упражнения. Бонус за първите 5 записали се: Лична онлайн сесия за собствена стратегия при важна бизнес среща или разширявяне на практиката с бизнес медиация.

Такса: 150 лв. при внасяне до 6 декември,

Такса с отстъпка при записване до 1 декември: 135 лв., с промокод: Sporazumenia10, който се въвежда след като влезете във „Вземи това обучение“.

Такса с отстъпка при записване до 20 ноември: 127 лв., с промокод: Sporazumenia15, който се въвежда след като влезете във „Вземи това обучение“.

Какво представлява обучението:

Това е практически тренинг онлайн с 3-те главни техники на бизнес медиатора – „коридор на слушането“, намиране на скритите цели с „рентгеновите очила на рефера“, „укротяване“ и безотказно извеждане на решения. Те повишават резултатите както в  преговорите в сегашната Ви дейност, така и като консултант с клиенти и като независим медиатор, който помага за изгодни решения.

Ако вече управлявате разговорите си дипломатично и имате резултати, но все още това не работи като система за безотказни  решения, от които да печелите, то

Ето какво получавате в обучението:

Практически умения да управлявате разговора за парите, като разкривате и използвате:

 • Причините за проблемите в разговора за парите + 4 стратегии,
 • Подготовката = силата + неустоимото предложение,
 • Подреждането на разговора – стъпки, емоции, комуникация,
  • Преодоляването на хаоса и нападките, Намирането на скритите цели, Измислянето на варианти, дори когато няма пари – с една Римска формула и техниката на Провокатора,
  • Използването на емоциите за етично влияние върху решението,
  • Какво пречи в комуникацията – Как ни помага опита на Бандата на Оушън и как създаваме доверие с 4-те уши, които ни свързват с другия,
  • Кои са хипнотичните думи, които създават бърз път към решението,
 • Пречките в разговора – 3 практически казуса и решенията им стъпка по стъпка,
 • Професионалната ви практика – разрастването й с бизнес медиация.

Практиката в обучението:

 • Над 10 практически примера:
  • Как се намират варианти, когато няма пари, вкл. при наем и забавени плащания.
  • Как се решават проблеми с изкривена комуникация, нереалистични искания и засягане на лични принципи – при договор за изработка, съвместно събитие, лизинг.
  • Как се преодоляват пречки при неизпълнение – на книга за печат, скрити мотиви при заем между съдружници, засегнат имидж.
 • Практика с 3 бизнес казуса и упражнения за намиране на решения в онлайн сесиите наживо, плюс стъпки за разрастване на практиката Ви с методите на бизнес медиацията.
 • Практически материали за подготовка за реални бизнес преговори и медиация:
  • Стратегия за бизнес преговори, 15 мин.
  • Оценка на силата при преговори, 15 мин.
  • Преценка на реакциите ни при пречещи поведения, 15 мин.
  • Стратегии при трудни събеседници, 5 мин.
  • Въпроси и реплики за максимални резултати, 10 мин.
  • Наръчник, 60 мин.
  • PowerPoint материали.

Сертификат и надграждане с практика на място

Обучението по Бизнес медиация е отворено за всеки, който има интерес да развива практиката си с реални умения за бизнес договаряне. Най-подходящо е за консултанти и мениджъри, които се стремят да намират изгодни решения с максимални резултати за всички.

Всички участници получават сертификат за преминато обучение по Бизнес медиация.

За тези, които са сертифицирани медиатори, то дава 15 часа кредит, които са 50% от 30-те часа, необходими за придобиване на сертификат по Бизнес медиация – като специализирано надграждащо обучение съгласно Наредба №2 към Закона за медиацията.

Всички участници има възможност да надградят с обучението с Бизнес медиация 2: между бизнес партньори и съдружници, Онлайн, 12, 19, 23 януари 2021г.

Дата: 12, 19 януари, 18.30 – 20.45 ч., 23 януари – 9.00 – 17.00 ч.

Двете обучения – 1 и 2 са независими едно от друго. Заедно формират общо 30 часа, които дават сертификат за специализирано надграждащо обучение за медиатори. (в случай, че сте вече сертифицирани медиатори).

Как да се запишете:

Попитайте повече на 0885792525 или academy@sporazumenia.com и ние ще Ви отговорим с търсената информация.

Понеже държим да получите максимална полза от обучението, преди да се запишете, чувствайте се свободни да свържете се с нас. За да попитате повече и да разберете дали отговаря на целите Ви.

Разбира се, можете да отидете и направо на бутон „Вземете това обучение“ или да се запишете с email на academy@sporazumenia.com и ще получите лични указания.

Гаранция

Ние предоставяме гаранция за най-високо качество на всички обучения, които провеждаме и държим участниците ни да са убедени, че получават ползи. При отказ от онлайн обучение до 14 дни след началото му, ние връщаме пълната такса без въпроси!

Защо да ни се доверите:

Защото работим и тренираме професионалисти в разрешаването на конфликти повече от 15 години! Над 70 сертифициращи обучения за професионална правоспособност като медиатори и над 900 обучени медиатори! Стотици обучения за убеждаване, преговори, разрешаване на конфликти и множество други в сферата на комуникацията! Опит с колеги от САЩ, Великобритания, Италия, Германия, Румъния.
Над 2600 обучени професионалисти от всякакви области – сред които висши мениджъри, изпълнителни директори, адвокати, съдии, политици, експерти от банковия сектор, финансисти, журналисти, маркетолози, специалисти в проекти, предприемачи и консултанти. Заставаме зад това, че обучението трябва да бъде забавно, полезно, и поне 80% практическо – с предизвикателства и директно прилагане на нови умения. От обученията, в които ще участвате, никой не излиза същият! И ще можете да предавате наученото, за да въздействате задълго в ежедневната ви комуникация! 🙂

Обучител: Севдалина Александрова

Мнения на участници можете да видите тук.

Съдържание на Обучението

3 реплики и 4 принципа за директно и етично въздействие
Въведение: КАК ДА ПЕЧЕЛИШ КАТО БИЗНЕС МЕДИАТОР
Модул 1. ПРИЧИНИТЕ ЗА БИЗНЕС КОНФЛИКТИТЕ
Модул 2. Подготовката носи парите
Модул 3. Разговорът, който създава пари
Модул 4. Пречките в разговора за парите
Модул 5. Бизнес медиацията и твоята практика
ПРАКТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛИ