Носители на съгласието, Преобразувай отношенията в екипа и семейството в 1 среща

Current Status
Not Enrolled
Price
257,00 BG

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ, София

Практическа Менторска програма

Ако четете това, вероятно и вие вярвате, че сред хаоса, в който живеем, и сред трудностите, с които се сблъскваме в отношенията, дори с най-скъпите ни хора, има един остров. И вероятно няма да е изненада за Вас, ако Ви кажа, че това сме ние – хората със специално призвание да вложим малко повече усилия от другите и да внесем така необходимото Свързване и Съгласие там, където най-близките хора са се отдалечили – в екипа и семейството.

Ако знаете, че сте такива и Ви се иска да го изразите много по-ясно и резултатно,

за да оправите отношения, които на Вас лично Ви тежат,

или да помогнете на екипи и семейства край вас да излязат от блокажа, който сваля и доверието и продуктивността им,да останат заедно, да си отворят нови възможности, и да си върнат Свързването,

и да печелите от това, защото вярвате, че

Всичко започва от нас – като Матрица, която променя отношението!

КАК да го направиш на практика?

•    Как да владееш себе си при неразбирателства и да преодоляваш 4-те Вавилонски Грешки в комуникацията, за да си гарантираш искрено желаното Свързване, Спокойствие, и Щастливо Развитие с най-близките хора в семейството и екипа?
•    Как да водиш Срещи на Съгласието, които ти дават система и точни думи да водиш гарантирано към Най-желаните резултати и Свързана Общност хората в екипа си и семейството си и да печелиш от това? С помощта на  прецизната система на 4-те Езика на съгласието, която ти позволява да адаптираш за всеки случай.
•    Как да се заявиш като Носител на Съгласието в екипа и семейството, по деликатен, полезен и убедителен начин, за да ги спечелиш да ти се доверят?

Какво включва Менторската програма “Носители на съгласието” Преобрази общуването в екипа и семейството с 1 среща?

•    6 сесии наживо онлайн по 1 час и половина, с практика и споделяне на случаи,28 юни, 12 юли, 26 юли, 11 август, 23 август, 6 септември, 18.30 – 20.00ч., със записи.

За да подготвите и реализирате свои Срещи на съгласието, по 1 на седмица, докато станат неизменна практика, която носи Съгласие, Свързване, Стабилност и Смисъл в ежедневието ви,

•    Практическо Видео обучение в 6 части, •    1/2 ден Практикум с водени от вас Срещи на Съгласието, 10 септември, 9.00 – 13.30, на място, София.

+ 4 Бонуса, вижте най-долу.

Темите на Видео обучението и на 6-те Срещи

  1. Част 1. Истинските пречки пред разбирателството – 4-те грешки, и репликите, с които да преминеш през тях
  2. Част 2. Трайното преодоляване на пречките с Четирите езика на съгласието – кой е Твоят, как да прецениш този на другия и как да ги използваш в разговора,
  3. Част 3. Единствената подготовка, която предрешава изходът от емоционалния конфликт, с метода ИМАМ
  4. Част 4. Преобразяващата среща с 4-те езика на съгласието – как да обещаеш резултат – Печалба, Растеж и Нови възможности, Разбирателство по важните въпроси, Взаимност. Какви са стъпките, за да използвате този метод във всяка среща или да организирате нарочно такава, за да помогнете за решение в 1 среща,
  5. Част 5. Силата на съгласието – или как да преодолееш голямата Вавилонска Грешка и да позволиш нещата да се подредят,
  6. Част 6. Как привлечеш клиенти към Среща на съгласието – като се заявиш деликатно, полезно и убедително пред хората, на които можеш да помогнеш и да ги спечелиш за клиенти?

И 4 Бонуса, които преобразяват Резултатите и отношенията в минути:

Бонус 1: Как да промените важните си мейли с 4-те езика на съгласието – примери и лична обратна връзка по Ваш мейл по желание, pdf.
Бонус 2. Как да промените първата 1 минута от ежедневните си срещи, за да задавате тона на съгласието, pdf.
Бонус 3. Тайните на съгласието за вътрешно спокойствие – 3 начина да получим и да приемем грижа и внимание от другия – с едни от най-силните ни примери и реплики, pdf.
Бонус 4. Дневник на Съгласието – за Вашите резултати – наблюдения и напредък във всяка среща за Съгласие, pdf.

За ментора

Казвам се Севдалина Александрова. Официалното ми представяне би включвало това, че обучавам хора в лесна комуникация и разбирателство с медиация повече от 17 години.

Но по-важното е, че съм човек, който вярва, че има хора със специално призвание – да внасят така необходимото Свързване и Съгласие там, където най-близките хора са се отдалечили – в екипа и семейството.

Ако и Вие сте хора със специално призвание, и искате да бъдете от тези, които внасят Съгласие там, където е най-трудно и най-важно – където имаме хем да постигаме резултати, да развиваме нови възможности, и да запазваме специалната връзка с най-ценните ни хора, която ни носи смисъл и усещане, че сме заедно,

Добре дошли сте да се включите в общността ни от отдадени хора, Носители на Съгласието.

Ако все още имате колебания, попитайте дали е за Вас на 0885792525.

Такса

345 лв. при записване до 27 юни,

285 лв. при записване до 24 юни,

257 лв. при записване до 20 юни или на 2 заедно.

Запишете се така:

Изпратете ни мейл с Вашите имена и заявка на academy@sporazumenia.com отговор с потвърждение за възможността да Ви включим до 24 часа!