4-те Езика на Съгласието: Как да решаваш емоционални спорове в екипа и семейството в 1 среща, Очаквайте Нови дати, Уъркшоп Онлайн

Current Status
Not Enrolled
Price
47,00 BG
Get Started
This Обучение is currently closed

За теб ли е?

Ако ти е омръзнало от драми и конфликти, които ти изцеждат времето и силите, или заплашват кариерата, или доходите,

самоуважението или отношенията с важен за теб човек в екипа или семейството,

Спри да влизаш в грешния разговор. В който няма да те чуят – вероятно вече си пробвал многократно и знаеш.

Знаеш ли, че има един Забравен Метод, използван още от Вавилонската кула, който решава изхода от Спора. Виж в­ практическия уъркшоп

­4-те Езика на Съгласието: Спаси от спора Кариерата и Отношенията, в 1 среща, със забравения метод от Вавилонската кула

Как да правиш “Срещи за съгласие”, за да помагаш на себе си и на клиенти, и да печелиш.

Какво ще знаеш в края, и ще тренираме заедно на практика:

Да не допускаш грешките, заради, които е рухнала Вавилонската кула

 • Стъпка 1: Как да не допускаш повече 4-те Грешки, заради които е рухнала Вавилонската кула – същите, заради които рухват съвместните ни проекти, работа, доходи, семейство в над 90% от случаите,

Да Знаеш Какво и Как да кажеш – със “4-те Езика на Съгласието”

 • Стъпка 2: Как да не влизаш никога повече в грешния разговор, а да използваш само едно – забравения метод от Вавилонската кула – “4-те Езика на Съгласието”, който ти дава лесен начин да прецениш Какво точно да кажеш, Кога и Как, в 1 среща, за да да намираш Решението, която спасява Проектите, Кариерата, Доходите или Отношенията, които са ти важни,

Да помагаш и да печелиш

 • Стъпка 3: Как да помагаш и на други да постигнат своето Решение, което спасява, като прилагаш лесната “Система за разговор на Архитекта” само в 1 час, без да се налага да водиш неприятни разговори,
 • Стъпка 4: Как да правиш Срещи за съгласие, като свържеш горните 3 стъпки с досегашния си опит, за да помагаш на други екипи и семейства и да печелиш от това.

Бонус:

 • РЕЧНИК НА СЪГЛАСИЕТО – с реплики от “4-те езика на съгласието” и примери как да ги използваш.

ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ

Защото Истинският Проблем не е, че имаме конфликти, или, че те ни пречат или довеждат до раздяла. Не е и това, че “говорим на различни езици”. А, че попадаме в “Капана на Вавилонската кула” – на хората, които строят “грешната кула”, с “грешното намерение”. И това е, което истински поставя на риска от разруха Проектите, Кариерата ни, Доходите или Отношенията ни.

НО вината не е наша. Никой от нас не се ражда с ръководство как да излизаме от този Капан – напротив – даже сме научени да влизаме в него на практика при всяко неразбирателство.

ЗАЩО ВЯРВАМЕ В МЕТОДА

Аз съм Севдалина Александрова и съм най-обикновен човек, страдал многократно от конфликти и рухване на проекти, кариера, доходи и отношения, заради грешки в разбирането, който имаше редкия късмет да открие този метод, с ровене в много стари книги, и да го тества в годините практика.

И то именно в практиката по разрешаване на конфликти – като медиатор, консултант и обучител по разрешаване на конфликти – повече от 17 години с над 4000 души, преминали през обученията и консултантските ми сесии.

Но не вземайте директно думата ми – пробвайте и вижте как ще се отрази на Вашата увереност и на Вашите Проекти, Кариера и отношения.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Ще се чувствате супер доволни, защото ще можете да създавате  Решението, която спасява Проектите, Кариерата, Доходите или Отношенията, само в 1 среща.
 • Ще сте уверени, защото ще знаете какво и как да кажете, за да излезете от грешния разговор и да привлечете другия към Решението, която спасява Проектите, Кариерата, Доходите или Отношенията,
 • Ще можете да утвърдите Авторитета си като Човекът, който води до Решението, която спасява, да помагате и да печелите от това.
 • Без да се налага да водите многократни, натоварващи разговори за едно и също нещо,
 • Без да си разваляте отношенията,
 • Без да губите енергия и нерви в излишни конфликти.

ВИЖТЕ НА ПРАКТИКА:

Тъй като знаем, че звучи дръзко, предизвикваме ви да го видите на практика, и нещо повече – да видите себе си в действие – къде са слабите и силните ви страни. Разбира се, като получавате обратна връзка след практиките!
Както във всичките ни обучения, местата са ограничени, за да осигурим възможност за реална практика и обратна връзка за участниците.

За да се включите в уъркшопа, запазете мястото си сега. Благодарим Ви за доверието!

ТАКСА:

57 лв. при записване до 9 юни.

47 лв. при записване до 3 юни.

Запишете се така:

Можете да заявите директно регистрация като натиснете “Вземете това обучение” най-горе, или да ни пишете на academy@sporazumenia.com.