Подготовка за важна среща

Имаш решаваща среща. Трябва ти увереност. Искаш да спреш да даваш път на по-агресивните и налагащите се в работата. Или искаш просто да те разбират с две думи.

Ние не харесваме празната или фалшива убедителност. Нито манипулациите и лъжите, с които може да се постигне резултат в момента. Но след това партньорът остава с горчив вкус и гледа да се измъкне от създадените отношения.

Да си убедителен за нас е: да си честен, етичен, да търсиш как е добре и за двете страни, и същевременно да си твърд, решителен, отстояващ се. И да, работи. Не за всеки.

Ако обаче вече сте положили много усилия в това да убеждавате етично, и все още това не работи за Вас. Ето какво да направите:

Подгответе си отговор на 3 въпроса:

– В името на какво убеждавам?

– Какво ще стане, ако не се договорим с човека насреща?

– Как мога да получа резултата по друг начин или с други хора?

И преди срещата си кажете онова, което най-много обичате да чувате от любимия си човек. Този, който най-много ви е окуражавал и вярвал във Вас. Вижте се от неговата гледна точка. Изправете се. Усмихнете се. И влезте. Винаги сте победители. Защото сте верни на себе си.

И човекът насреща го усеща.

И на практика

За да се подготвите за конкретна среща или ситуация, можете да го направите сами.

А ако изберете да го направим заедно, първо ни звъннете на 0885792525 или ни пишете на academy@sporazumenia.com, за да преценим заедно какво е най-доброто за Вашата ситуация и да Ви запишем час.

След това, за 1 час ще направим заедно личната Ви ускорена стратегия за убедителност. Без шаблони, само с Вашите силни (и слаби) страни, така че да върши работа веднага. Да можете да измерите резултатите след срещата или разговора – по-голямо възнаграждение, 20% по-добри условия на договор, или желания резултаткакто сме го изговорили в предварителната стратегия. А от този успех, можем да направим и стратегия, която да работи с предвидим и повтарящ се успех, за следващите Ви важни разговори.

И ако изберете да го направим заедно, първо ни звъннете на 0885792525 или ни пишете на academy@sporazumenia.com, за да преценим заедно какво е най-доброто за Вашата ситуация и да Ви запишем час.