Обучение за обучители ОНлайн: как да създаваш водиш и продаваш завладяващи обучения, 28-30 януари, 25-26 февруари 2022

Текущ статус
Not Enrolled
Price
BG648

СЕСИИ наживо онлайн в zoom: 24 януари, 18.30 – 20.15 ч. Твоето обучение: започни с точната тема, 28-30 януари, 9.00 – 17.00 Как да изготвиш уникално обучение с преживяване: 3-те бутона, които гарантират резултатите на участниците, Как да го структурираш, Завладяващи презентации с истории и управление на група, Предизвикателства в група. 25-26 февруари 9.00-17.00 – Практика на готовите обучения на всеки в група.

КАКВО получавате и КАК

КАКВО: Това обучение подготвя професионални треньори, които желаят да създадат свой обучителен курс по уникална система за учене чрез преживяване, да управляват убедително група, и да се научат да продават това обучение. Курсът ще помогне да „опаковате“ Вашия  личен опит в обучение във Ваш собствен стил по завладяващ начин, който дава на участниците Ви реални резултати.

КАК: За тази цел обучението е силно практически ориентирано – от създаването на личен обучителен курс стъпка по стъпка, през умения за завладяващо говорене пред хора и управление на група, до преодоляване на предизвикателства и реална практика пред група. И на всяка стъпка съчетано с уменията да направите така, че да се продава!

СИСТЕМАТА: ОБУЧЕНИЕТО ще ви предаде една от най-успешните и прилагана в десетки държави методология за учене чрез Правене и Преживяване. С нея ще можете да владеете всички ключови елементи за разпалването на интереса на участниците си.

КАКВО ЩЕ ИМАТЕ КАТО РЕЗУЛТАТ НАКРАЯ

В края на обучението ще можете да: Създавате собствен курс по избрана от вас тема, включително да:

 • В края на обучението ще можете да: Създавате собствен курс по избрана от вас тема, включително да:
 • Създавате учебен план с ясни цели, и да го оформите по атрактивен пазарен начин,
 • Изготвяте убедителна структура на един учебен модул – с презентации, упражнения, и други учебни дейности, включително адаптирана за онлайн среда,
 • Подготвяте учебни материали, Power Point и други,
 • Управлявате смело и въздействащо груповата работа, така, че да осигурите максимално полезно, приятно, и резултатно преживяване за участниците и за себе си,
 • Представяте убедително и атрактивно съдържанието, като използвате невербална комуникация, разказване на истории, дискусии и други подходящи методи, и да го адаптирате бързо към нуждите на групата, включително да използвате тези техники за да привлечете аудитории, които да дойдат на обучението Ви,
 • Управлявате динамично групата, като въвличате участниците и подпомагате емоционалното научаване „чрез правене и преживяване“, включително различни видове упражнения, вкл. адаптирани за онлайн среда,
 • Упражнявате ефективно даване на обратна връзка, по начин, който подпомага изграждането на практически умения,
 • Преодолявате трудни поведения на участници и други пречки в обучителния процес,
 • Да научите стъпки за успешна продажба на едно обучение.

ПРАКТИКА в група онлайн, за да можете:

 • Да започнете изработването на обучението си като се ползвате от множество конкретни идеи от обучителите и групата за структурата, атрактивно му представяне и упражненията в него,
 • Да упражните най-ефективните техники за презентиране и управление на група, и да получите обратна връзка,
 • Да представите като обучител изработения от Вас обучителен модул, като преведете групата през Вашите презентации, упражнения и получите обратна връзка от тях, и отработите справяне с трудни поведения.

ЗАПИСВАНЕ

Обадете се на тел. 0885792525, или изпратете Формуляра за кандидатстване на e-mail: office@sporazumenia.com.

За да преценим дали бихме могли да си бъдем взаимно полезни чрез обучението за обучители, ще проведем телефонно интервю с всеки кандидат. След получаването на Формуляра за кандидатстване, ще се свържем с Вас, за да уточним удобно време за интервюто.

Какво Не е този курс

 • Този курс не подготвя обучители по медиация. Обучението по медиация представлява завършен обучителен продукт, който се основава на реална практика и законова регламентация.
 • Този курс подготвя обучители, които да създадат и преподават свой собствен обучителен модул или курс в избрана от тях област – по практически и въздействащ начин. Както и умения да представят курса си по интересен начин, така че да привличат участници в него. В него работим за това да организираме познанията и уменията Ви във Ваш собствен обучителен продукт.
 • Ние не осигуряваме продажбата на тези курсове, но можем да ви помогнем за нея.
 • Възможно е и да имаме възможност впоследствие да работим съвместно при различни обучителни проекти.

Какво включва обучението – дати и параметри:

 • Част 1. Как да създадете завладяващо обучение с резултати за участниците ви, структура и убедително представяне, Видеа онлайн + 1 онлайн сесия наживо, 24 януари от 18.00 до 20.15 ч., 12 учебни часа
 • Част 2. 28-30 януари, 9.00-17.00, Онлайн сесии наживо в zoom, Практическо структуриране на собственото обучение, въздействащо представяне и управление на група, и как да ги приложим, за да продаваме, 30 учебни часа
 • Част 3. 25-26 февруари 2021 г, 9.00-17.00, Онлайн сесии наживо в zoom, Практика по представяне на собствен курс пред група, и обратна връзка, плюс стъпки за продаването му, 20 учебни часа Общо: 62 учебни часа
 • Бонус: Лична сесия за създаване на собственото ви обучение, по желание, 1 час
 • Такса: 240 лв. на 1 част при включване до 23 януари, общо 720.
 • Отстъпка 10%: 216 лв. на част при записване до 31 декември, общо 648.
 • Може да се плати на 3 части – първа част – до 7 дни от записването, втора – до 31 декември, трета част – до 10 януари.
 • Записването е само за пълното обучение, тъй като то завършва с резултат готово собствено обучение минимум в демо версия.

Записване

Обадете се на тел. 0885792525, или изпратете Формуляра за кандидатстване на e-mail: office@sporazumenia.com.

За да преценим дали бихме могли да си бъдем взаимно полезни чрез обучението за обучители, ще проведем телефонно интервю с всеки кандидат. След получаването на Формуляра за кандидатстване, ще се свържем с Вас, за да уточним удобно време за интервюто.

Защо да ни се доверите

 • Защото продаваме с лицето си като треньори повече от 15 години! Над 70 сертифициращи обучения за професионална правоспособност като медиатори и над 900 обучени медиатори! Стотици продадени обучения за убеждаване, преговори, разрешаване на конфликти и множество други в сферата на комуникацията! Опит с колеги от САЩ, Великобритания, Италия, Германия, Румъния. А обучителната ни програма за медиатори е единствената призната в България единствената в България, одобрена като сертифицираща програма за медиатори (CMTP) от най-големия институт за медиация в света International Mediation Institute, която дава и международно признатия статус – IMI Qualified Mediator.
 • Над 2600 обучени професионалисти от всякакви области – сред които висши мениджъри, изпълнителни директори, адвокати, съдии, политици, експерти от банковия сектор, финансисти, журналисти, маркетолози, специалисти в проекти.
 • И … това е вече 9-то ни обучение за обучители.
 • Заставаме зад това, че обучението трябва да бъде забавно, полезно, и поне 80% практическо – с предизвикателства и директно прилагане на нови умения. От обученията, които ще правите по този метод, никой няма да излиза същият! И ще ви помнят задълго! И ще можете да предавате наученото, за да въздействате задълго в ежедневната ви комуникация! Обикновено с удоволствие! 🙂

Мнения на участници можете да видите тук.

Водещият обучител в това обучение е Севдалина Александрова, подкрепяна от екип от професионалисти. Тя е треньор по медиация, преговори, убеждаване и разрешаване на конфликти, както и медиатор и адвокат с над 15 години опит. Обучила е над 1/3 от медиаторите в България и над 2300 професионалисти, вкл. адвокати и съдии. Член е на Глобалния панел медиатори на CEDR, Великобритания. Обучител в международни екипи от САЩ, Германия, Великобритания, Италия, Румъния. Повече за нея можете да видите тук.

Севдалина Александрова

Обучение Съдържание